tirsdag 11. oktober 2011

Velkommen til KAKAs nye blogg!

Hei alle sykkel, ski, triathlon og løpevenner J KAKA trening har nå endelig blitt moderne og innsett at blogg er tingen for å kommunisere med omverdenen og holde de som måtte være interessert oppdatert om hva som skjer med KAKA trening, deres utøvere og trenere.

Det er med glede jeg (Daglig leder Knut Anders Fostervold) kan meddele at Kurt Asle Arvesen som var med på å dra i gang KAKA trening i 2008 fortsatt ønsker å bidra som motivator, trener og inspirator. Han vil også kunne leies inn til foredrag, kick offs og treneroppdrag etter nærmere avtale med KAKA. Som nyansatt sportsdirektør i SKY er det veldig hyggelig at Kurt Asle ønsker å bidra til å utvikle KAKA konseptet videre. I praksis vil undertegnede fungere som daglig leder i KAKA og ta seg av oppfølging og trening av de fleste av KAKAs utøvere, mens Kurt Asle vil ta treneransvar for et par utøvere har han sagt. I tillegg vil Kurt Asle fungere som rådgiver og konsulent for daglig leder i forhold til coachingrollen mot utøverne våre i tillegg til at han kan leies inn på oppdrag som beskrevet over.
Er du interessert i å få et tilbud på coaching for deg selv, din ledergruppe, din bedrift,  kompisgjeng eller klubb så ta kontakt. Vi er kreative og tilpasningsdyktige for å imøtekomme dine behov og målsettinger.
Vi vil i denne bloggen forsøke å legge ut saker om trening, coaching og KAKA. Ansvarlig for bloggen vil være Knut Anders.
Still gjerne spørsmål og kommenter på bloggen, så vil vi forsøke å oppdatere og delta i debatt om sykkel, trening og annet relevant stoff.

Med vennlig hilsen Knut Anders på vegne av KAKA trening!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar